Nieuwsbrief juli/augustus

Beste EHBO-er,

Half maart j.l. deed het corona virus zijn intrede in Nederland. Voor veel mensen had dit een grote impact. Wij hopen dat jullie en je familie in goede gezondheid zijn!

In onze vorige nieuwsbrief schreven we dat de herhalingen van afgelopen seizoen in goede orde konden worden afgerond. En dat binnenkort kon worden aangemeld voor de nieuwe herhalingslessen. Zo eenvoudig was dat laatste toch niet!

De branche heeft in juni het brancheprotocol “veilig trainen tijdens de Covid-19 pandemie” uitgegeven. Er verschenen die maand diverse aangepaste richtlijnen. Kortom: de nieuwe anderhalve meter organisatie maakte dat wij als bestuur op zoek moesten naar de mogelijkheden binnen de beperkingen.

Al met al kunnen wij jullie nu verantwoord een volledig aangepaste herhalingscursus aanbieden.

Dit komende seizoen bieden wij nog op de vertrouwde maandagmiddag, maandagavond en donderdagavond een herhalingscursus. We zullen in kleinere lesgroepen moeten werken. Globaal betekent het dat dit seizoen 2x zoveel lesgroepen worden gevormd. Daarnaast zullen wij dit cursusjaar gaan voor een compactere opzet met 3 lessen. We hebben daarbij de medewerking van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO, het Oranje Kruis en onze instructeurs.

Ook gaan we door met het organiseren van eendaagse herhalingscursussen. Deze zullen natuurlijk ook verlopen volgens het nieuwe brancheprotocol.

Als de exacte lesdata bekend zijn sturen we je bericht met de mogelijkheid je op te geven. Heel graag tot ziens bij onze herhalingslessen!

Met vriendelijke groet,

Bestuur EHBO Schagen