Nieuwsbrief augustus 2021

Beste EHBO-er,

Graag informeren wij jullie via deze nieuwsbrief over enkele punten die aan de orde zijn binnen de KNV EHBO afdeling Schagen.

Het Covid-19 virus dwaalt nog steeds rond en vraagt inmiddels al meer dan een jaar om een behoorlijke dosis aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Vanaf november 2020 konden wij geen fysieke les meer aanbieden. Gelukkig zijn we in staat geweest jullie uit te dagen met huiswerkopdrachten. Na gebleken kennis kunnen zo de diploma’s toch verlengd worden. Mocht je jouw huiswerk nog niet hebben ingeleverd: lever het snel in op ons huiswerkadres huiswerkehboschagen@hotmail.com

Verder is het bestuur achter de schermen druk bezig geweest met de nieuwe wet WBTR. De overheid vraagt van alle verenigingen om transparant te zijn en de vereisten die benoemd zijn in de WBTR na te leven. Tijdens de eerstvolgende ledenvergadering zullen wij jullie hier uitgebreid in meenemen.

Onze basiscursisten van lesseizoen 2019-2020 bieden wij extra opfrislessen aan zodat zij alsnog hun basiscursus succesvol af kunnen ronden met een examen. Daarna zien wij ze met veel plezier terug bij onze vereniging als herhalingscursist!

Dan nog onze volgende aandachtspunten:

Verder verzoeken wij alle leden om nog even goed te kijken in de mailbox. Volgens onze administratie heeft elk lid inmiddels de factuur van het seizoen 2020/2021 ontvangen. Wij hebben echter nog niet alle contributie mogen ontvangen. Uiteraard snappen wij dat het bijzondere tijden zijn en dit kan aan de aandacht zijn ontsnapt. Onze vraag is om in dat geval de contributie zo spoedig mogelijk aan ons over te maken. Bij vragen kan je altijd via ons vragenformulier op de website contact met ons opnemen.

Wij wensen jullie nog een prettige vakantieperiode toe, blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

KNV EHBO Afd. Schagen