Nieuwsbrief april 2021

Beste EHBO-er,

Wat een raar seizoen hebben wij doorgemaakt met elkaar. Corona speelde steeds de troefkaart; voor november 2020 mochten wij onze lessen vormgeven in kleine groepen, met aangepaste lesdoelen. Na november was geen sprake meer van fysiek onderwijs.

Gelukkig zijn wij als vereniging in de gelegenheid jullie kennis en vaardigheden op een andere manier te toetsen. Jullie huiswerk komt nog steeds binnen op ons huiswerk-mailadres en het postadres in Schagen. Met het inleveren van jullie lesstof kunnen wij als bestuur de verlenging van het diploma in orde houden. Gezien het vele nakijkwerk kan het nog even duren voor een terugkoppeling wordt gegeven op het ingeleverde huiswerk. Dit heeft uiteraard geen gevolgen voor de verlengingen.

Wij prijzen ons als bestuur gelukkig met fijne leden en dito instructeurs en zijn dankbaar voor je meedenken en inzet.

Zoals gezegd ook deze maand dus geen herhalingslessen voor het basisdiploma, en geen herhalingslessen sport- en wandelletsel. Ook de bezemles en jaarvergadering gaan niet door.

Gelukkig wordt achter de schermen door het bestuur wel verder gewerkt. Zoom is ook hier een uitkomst ????.

Het nieuws voor nu:

Dit gebouw, gelegen op een steenworp afstand van De Nieuwe Nes, is letterlijk gefundeerd op een oude basisschool en daarmee voorzien van grote lesruimtes. In deze tijd blijkt maar weer hoe fijn dat is. Dit zal de planning en organisatie van onze lessen ten goede komen. Wij willen het bestuur en beheer van De Nieuwe Nes bedanken voor alle bewezen diensten in de afgelopen 2 jaren!

Mocht je de huiswerkopdracht niet hebben ontvangen, bijvoorbeeld omdat onze mailing in de spambox terecht is gekomen, hebben wij bij deze in de bijlage nogmaals het huiswerkpakket bijgevoegd. Let op: de groepen die wel hun lessen hebben kunnen volgen zijn niet verplicht het huiswerk te maken, Hieronder nogmaals de oorspronkelijke mailing.

We hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Blijf gezond!